Ontstoppingsdienst

BEL ONS NU!

Ontstoppingsdienst in Zeist

OnstoppingsdienstEen verstopping in uw afvoer zorgt niet alleen voor een vervelende en lang blijvende stank, het maakt het in sommige gevallen ook praktisch onmogelijk om nog gebruik te maken van uw toilet, afvoer in de keuken of bijvoorbeeld douche. Erg vervelend, zeker als u over een toilet beschikt! Met de ontstoppingsdienst in Zeist en omgeving, die door onze loodgieters wordt aangeboden, bent u verzekerd van een goed doorstromende afvoer. Wij helpen u zowel bij het voorkomen van verstoppingen, als bij het verhelpen ervan! Gelukkig zijn er ook voor uzelf mogelijkheden om een verstopping te gaan, waar we u graag een aantal handige tips voor geven. Voorkomen blijft immers beter dan verhelpen!

Verstopping voorkomen met ontstoppingsdienst

Het voorkomen van een verstopping heeft u enerzijds in eigen hand en kunt u daarbij stimuleren met onze ontstoppingsdienst in Zeist. Zorg er bijvoorbeeld voor, dat u niet meer toiletpapier gebruikt dan nodig is, dat u zoveel mogelijk restafval van het eten opvangt met een zeefje en dat u de regenpijpen buiten uw woning afdekt met een filter tegen takjes en bladeren. Zo wordt het grootste gedeelte van potentiële veroorzakers van een verstopping al buiten uw afvoer gehouden!

Door uw afvoer eens per half jaar door te laten spuiten door onze ontstoppingsdienst in Zeist, bent u er helemaal van verzekerd, dat verstoppingen niet zullen plaatsvinden. Door uw afvoer door te spuiten, worden beginnende verstoppingen opgelost en kan nieuw afval zich niet verder ophopen in uw afvoer.

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • Vakkundig maatwerk

  • Altijd gericht op kwaliteit en service

  • Snel en 24/7 bereikbaar

Call Now Button